Trolle & Trolla

Barnen älskar Trolle och Trolla som bott på Kläppenberget sedan urminnes tider. De älskar att åka skidor och bräda och gärna tillsammans med barnen i backarna. De är busiga och ordnar äventyr så ofta de hinner. Just nu bygger de vidare på ett alldeles eget Snörike som med tiden kommer att växa fram. Fast de vill ju hinna leka med barnen också!

Rolig veckoavslutning för alla barn tillsammans med Trolle och Trolla. Tävlingen inleds med en rolig uppvärmning och sedan får barnen, så fort eller sakta de...

Bara Trolla vet var skatten är gömd, därför blir det ett spännande och klurigt äventyr att hitta hennes skattkista. Trolle har varit hjälpsam och gjort en skattkarta som leder genom barnbackarna och juniorparken.

Följ med Trolle och Trolla på ett roligt skoteräventyr! Uppe i den hemliga skogen besöker vi Trolle och Trollas gömställe, där det bjuds på äkta trollbulle o...

Trolle och Trolla älskar att åka skidor och att leka med alla barn, och här finns möjligheten att ta några svängar eller bara säga hej till Trolle och Trolla.

EVENTKALENDER

Vinterns Event på Kläppen