Karelius kött & deli

ett klassiskt brasseri

Tempot är lugnt, den rustika miljön får dig att vilja sitta och njuta en stund. Känslan är brasseri med klassiska rätter och en förkärlek till det lokala. I köket råder full aktivitet och det provsmakas och diskuteras för att få den perfekta smakupplevelsen, då spelar det ingen roll om det handlar om kålpudding till lunch eller kött från den lokala leverantören på kvällen. Allt ska stämma och harmoniera. För luncherna gäller vällagad husmanskost, gärna kreativt och med tydliga smaker. Vill du så går det utmärkt att ta ett glas vin, redan till lunch.

När det bakas pizza hämtas inspiration från Italien och smakpanelen består av byns barn som är snabba att hissa och dissa. Gästerna kan därför vänta sig en pizzameny som passar hela familjen.

SKIDÅKARLUNCH
Med dagens rätt samt à la carte från det goda köket.
vecka -13, 11.30–15.00
vecka 14, stängt

KVÄLLSTID
Brasseri med klassiska rätter och utvalda råvaror i en varierande meny med rötterna i det svenska köket och inspiration från all världens mat. À la carte och pizza.
vecka -13, tisdag-söndag 17.00–22.00
vecka 14, tisdag-lördag 17.00-22.00

PIZZA
Kläppens härliga skidåkarpizzor äter du på Karelius Kött & Deli eller tar med hem.
vecka -13, Tisdag-söndag 17.00–21.00
vecka 14, tisdag-lördag 17.00-22.00

För bordsbokning och take away pizza 0280-962 41.

Boka bord