Toppstugan

Med gondolen blir Toppstugan ännu mer toppen. Få toppstugor bjuder på en sådan vy som Toppstugan i Kläppen. Nu kan du ta gondolbanan upp för att bara njuta av utsikten och fika eller njuta av våfflor, soppa eller dagens à la carte. I baren finns både svalkande drycker och riktigt värmande, toppade med vispgrädde och spetsade med lite rom för den som vill. Våra fondueaftnar är en mysig variant av dopp i grytan och upplevelserna kräver inte längre full vintermundering, då du åker bekvämt i gondol upp och ner.

Med den nya gondolbanan ges massor av möjligheter så håll utkik på klappen.se på vilka aktiviteter som dyker upp. Säsongen kommer att bjuda på en hel del kulinariska överraskningar på Toppstugan. Glöm inte att boka!

Dagtid

Dagtid är Toppstugan en populär plats att fika och äta på. Fikabordet är fyllt av bakverk både från vårt lokala bageri i Sälens By och från vår egen konditor Mikaela som har fått ett eget litet bageri på Tranan.

Årets nyhet är Matsalen där du äter en lunch inspirerad från skidorterna i Italien. I Matsalen är det bordsservering och du blir ompysslad av vår trevliga personal. Meny för Matsalen >>

Toppstugan

v.12 (19/3 - 25/3)

Inget kunde hittas...

Boka vår populära fondue. I år tar du dig enkelt upp med Gondolen. På fonduekvällen serverar vi oxfilé, 3 olika såser, gratäng, sallad och en skål med broccoli och blomkål som passar bra i grytan.

Toppstugan bjuder på storslagen utsikt. Här serveras egna bakverk, smörgåsar, lättare barlunch tillsammans med varma och kalla drycker från baren. I Matsalen sitter du ner och blir serverad en härlig à la carte lunch komponerad för hungriga skidåkare. Hit kommer du med Gondolen, med eller utan skidor.
Alla dagar, 10.00–17.00.

LUNCH - MATSALEN PÅ TOPPSTUGAN
Varje dag serveras à la carte lunch. Högt tempo, god mat och storslagen utsikt över dalen.
Alla dagar, 11.00–15.00.

FONDUEAFTON
På kvällen tänder vi stearinljusen och bjuder in till fondueafton på Toppstugan. En trevlig familjeakti- vitet med dopp i grytan och en färd upp till toppen med Gondolen. Se aktuella dagar och tider på klappen.se. Bokas via bordsbokningen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar vid ex. för få bokningar och väder som gör att gondolen inte kan köras.
Se Kläppen dag >> för senaste informationen.

Toppstugan

Bordsbokning Toppstugan

Välj först Plats, för att se bokningsbara dagar.