Uthyrning

Hyran hittar du på Välkomstcentret

Inga köer till skiduthyrningen och det finns gott om personal som hjälper dig att hitta rätt utrustning. Om du inte redan ordnat med ditt skipass hemifrån så kan du köpa det samtidigt som du hyr.
Kläppens skiduthyrning är den nära uthyrningen, om en pjäxa klämmer eller om du vill prova på något annat så kom bara in så löser vi det direkt.

Har du förbokat din utrustning i onlinebokningen så väljer du om du vill få den utkörd eller om du vill hämta ut den på plats. Det är alltid enkelt och smidigt att förboka.

Tänk på säkerheten! Det finns hjälm, ryggskydd och handledsskydd att hyra.

Thule Chariot

Fina Thule Chariot skidpulkor finns på skiduthyrningen. Melanie passade på att ta en tur med lilla Aria, samtidigt som solen tittade fram. Älvspåret är ganska platt de första 4 km, så det lämpar sig bra för en tur med barn och pulka. Du kan prova skidpulkorna halvdag gratis eller hyra under hela din vistelse. Tänk på att förboka och besök oss i skidshopen. Begränsat antal.

Legitimation är obligatorisk. Hyrestagaren är ersättningsskyldig om hyrd utrustning saknas. Vid skidbrott är du ersättningsskyldig om inte skadan uppkommit p...

REA

Rea i skidshoparna,
30-70% rabatt!

BOKA SKIDHYRA ONLINE

Förboka din favoritutrustning så finns den på plats när du kommer...

Skidhyra online >>