Aktiviteter

Snö är fantastiskt!

Det finns ju otroligt många saker man kan göra när de vita flingorna har bildat ett täcke på marken. Hos oss på Kläppen står förstås skidåkningen i fokus, och för dig som mer eller mindre vägrar ta av dig skidorna finns massor av roliga aktiviteter att förgylla dagarna med. Hör du till dom som gärna vilar från skidåkningen ett tag, men som ändå vill göra något roligt, ja då finns massor att göra för dig också. Här hittar du våra aktiviteter.

 • Pulkakväll

  Vi öppnar Sparvens lift och backe endast för dig som vill susa ner på snowracer eller pulka. Vi lånar ut ett begränsat antal snowracers och hjälmar.

 • Blue Line Session

  Parksession för alla upp till 18 år. Varje vecka utses en vinnare i tre olika kategorier; snyggast grab, snyggast snurr och mest utveckling.

 • Skotersafari

  Det är en härlig känsla att åka karavan över öppna vita fjäll och orörd natur. Med 37 mil skoterspår finns mycket att hämta både för dig som gillar fa...

 • Hundspann

  Det är en upplevelse utöver det vanliga att sitta i släden bakom våra Alaskan Malamutes och Siberian Huskys, som drar dig fram i det fantastiskt vackr...

 • Kläppen cup by Mazda

  Utmana familj och vänner i en rolig parallellslalomtävling. Först i mål vinner! Övriga dagar är Mazda challenge banan öppen för egen tidtagning via se...

 • Morgonskidåkning

  Börja dagen med härlig skid och snowboardåkning på nypistad manchester eller i härlig nysnö en stund innan alla andra vaknar.

Trollaktiviteter

 • Trolle cup

  Rolig veckoavslutning tillsammans med Trolle och Trolla. Tävlingen inleds med rolig uppvärmning. Sedan får barnen, så fort eller sakta de vill, susa ner mellan mjuka trollfigurer och bågar, medan alla hejar på. I Trolles Cup är alla barnen vinnare och får en överraskning och en trollkram vid målgång.

 • Trolle & Trollas skattjakt

  Bara Trolla vet var skatten är gömd. Det blir därför ett spännande och klurigt äventyr att hitta hennes skattkista, för du har skidor på fötterna.

 • Trollsafari

  Följ med Trolle och Trolla på ett roligt skoteräventyr! Uppe i den hemliga skogen besöker vi Trolle och Trollas gömställe, där det bjuds på äkta trollbulle och trollsaft. Turen tar ca 40 min och bjuder på flera  överraskningar.

 • Trollskidåkning

  Barnens favoriter Trolle och Trolla älskar att busa och att åka skidor tillsammans med barnen i barnområdet. Mamma och pappa får gärna följa med. Häng med och ha buskul helt enkelt!

BOKA SKIDSKOLA ONLINE

Lektioner från nybörjarnivå till det mest avancerade, förboka din skidskola...

Skidskola online >>

Övriga frågor: skidskola@klappen.se