Vuxen 15 år-

Att gå i skidskola ger dig en fantastisk möjlighet att utvecklas som skidåkare. Vi hjälper dig med din skidteknik och ger dig många nya upplevelser och minnen. Vårt mål är att individsanpassa undervisningen så att du lär dig så mycket som möjligt. Ta chansen att utveckla din skidåkning tillsammans med oss!

(måndag-torsdag och fredag-lördag)

Level 1 - 75 min

Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. Vi garanterar att du efter denna kurs kommer att kunna åka i lättare backar och åka lift. Veckan anpassas efter deltagarnas förmåga.

Förkunskapskrav: Inga.

Level 2 - 75 min

Fortsättningskurs där vi tränar på att få bättre flyt och kontroll i vår åkning och hitta rätt position på skidorna. Vi strävar mot att åka med parallella skidor i enklare backar. Veckan anpassas efter deltagarnas förmåga.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna backar och är redo för, eller har provat blåa backar. Du kan åka knapplift själv.

Level 3 - 75 min

Fortsättningskurs där vi jobbar vidare med tekniken i skidåkningen. Vi tränar på att få flyt, hitta fart och rytm i vår skidåkning så att vi blir säkrare och klarar av att åka i alla backar. Veckan anpassas efter deltagarnas förmåga.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i blåa backar och är redo för, eller har provat röda backar. Du kan åka i alla liftar.

Level 4 - 75 min

Avancerad kurs för erfarna skidåkare som vill öka känslan i åkningen, oavsett underlag. Här fokuserar vi på att utmana oss själva, och med hänsyn till snöläge, situation och era önskemål anpassas lektionerna så att du får ut så mycket som möjligt.

Förkunskapskrav: Du gillar utmaningar, kan åka i röda backar och är redo för, eller har provat svarta backar. Du kan åka alla liftar.

Snowpark, från 9 år

75 min (måndag-torsdag och fredag-lördag).

Parkkurs för dig som vill utveckla dina hopp- och railfärdigheter. Vi använder oss av parkernas olika attraktioner för att bli bättre och tryggare i parkskidåkning. Veckan anpassas efter deltagarnas förmåga.

Förkunskapskrav: Du är en van skidåkare och vill lära dig åka i parken.

BOKA SKIDSKOLA ONLINE

Lektioner från nybörjarnivå till det mest avancerade, förboka din skidskola...

Skidskola online >>

Övriga frågor: skidskola@klappen.se

BOKA PRIVATLEKTIONER

Läs mer >>