Lunchtid serverar vi vällagad mat i en miljö som är lite lugnare och bjuder in till ett glas eller två till en trevlig husman. Kvällstid ett klassiskt Brasserie med inspiration från hela världen, kanske framförallt Frankrike men med förkärlek till närproducerade råvaror och lokala företag.

Starta dagen med en god macka eller en fika. Lunchtid serverar vi härliga luncher oftast ett par alternativ på dagens. Fisk ligger oss varmt om hjärtat och är något våra västkustkockar älskar att tillaga. Afterski på eftermiddagen och vissa kvällar familjeinriktade temakvällar med Grill & Barbeque eller Plankstek.

Fika på Toppstugan hör liksom till en dag i backen. Vår konditor Mikaela förser fikabordet med egenproducerade godsaker i kombination med leveranser från det lokala bageriet i Sälen. Dagtid har matsalen blivit en succé. Bordsserveringen erbjuder skidåkarmat med inspiration från Italien. Kvällstid vissa dagar i veckan har vi Fondueafton. Har du sett programmet för Artistkvällar på Toppstugan?

På Fred´s Place finns både café och grill. Fred´s Coffee öppnar 10.00 och erbjuder mackor, toaster, godis, fika, varma & kalla drycker. Fred´s grill har öppet från 11.00. Här kolgrillar vi korv och hamburgare i olika varianter som du sitter och äter ute på vår mysiga altan med renfällsklädda bänkar.

Vår nya våffelstuga hittar du bredvid barnområdet vid Tranan. Här kan du fika, äta våfflor och dricka gott. Välkommen in!

På kartan nedan ser du hur alla Kläppens restauranger finns utspridda över hela berget.