Det är vi som skapat Kläppen. Det började 1982 då pappa Per pulsade runt på Kläppenberget i snöskor och stora visioner, som idag är högst verkliga.

Besöker du oss ofta eller vill ta del av extra förmåner och erbjudanden? Kläppen Friends är stamgästprogrammet som ger dig möjligheten att krydda...

Det finns natursnö, kanonsnö och så klart Kläppensnö. Dagligdags pratar vi ofta om puder, kramsnö och sockrig vårsnö. Kläppensnö bygger på torr kanonsnö.

Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck.

Kläppen Ski Resort är en privatägd skidanläggning i Sälen området. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck. Anläggningen ligger inbäddad i skog vilket skyddar mot vind och gör att snön ligger kvar längre i pisterna. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för alla smaker och för både stora och små. Det finns även flera trivsamma längdskidspår på totalt 42 km för den som vill ha lite omväxling på skidåkningen.